Betingelser

Betingelser

 

Alle vores produkter sælges i høj kvalitet og uden vandmærke. Billederne på hjemmesiden er skaleret ned, så hjemmesiden kører mere flydende.

 

Priser for vores produkter er inkl. moms og fragt.

 

 

Betaling

Mygind & Klitgaard modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA og MasterCard.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms samt fragt.

Mygind & Klitgaard bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

 

 

Levering

Når du bestiller et billede her i webshoppen, vil vi sende en billedfil til print hos Mimosa i Aarhus, som vi samarbejder med. De vil dernæst sende billedet direkte til dig. Derfor kan der gå lidt tid, før du modtager dit produkt. Vi sender med PostNord, og sender udelukkende til Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne).

 

 

Når du bestiller et produkt, vil du på e-mail få tilsendt en ordrebekræftelse/faktura. Når produktet bliver sendt fra Mimosa til dig, vil du få en forsendelsesbekræftelse indeholdende et trackingnummer til din pakke.

 

 

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

 

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Att.: Allan K. Sørensen

Mygind & Klitgaard I/S

Ivar Huitfeldts Gade 61, 4. sal

8200 Aarhus N

 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

 

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@mygindogklitgaard.dk, hvori der er vedhæftet vores standard fortrydelsesformular. Den finder du her. (LINK!)

 

Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, skal varen returneres i samme stand og mængde, som du modtog den i. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen returneres i en stand, hvor dens salgsværdi er åbenbart og væsentligt forringet.

 

Så snart vi har modtaget og gennemgået din returvare, sender vi en mail om, at vi har modtaget returvaren. Vi informerer også om, hvorvidt returvaren godkendes eller afvises.

 

 

 

Tilbagebetaling

Hvis den godkendes, behandles din tilbagebetaling, og pengene sættes ind på dit betalingskort inden for et bestemt antal dage.

Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, skal du tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter din kreditkortudbyder. Det kan tage noget tid, før tilbagebetalingen vises. Kontakt derefter din bank. Der er ofte behandlingstid, før en returbetaling sættes ind. Hvis du har foretaget dig alt dette, og du stadigvæk ikke har modtaget tilbagebetalingen, kan du kontakte os på info@mygindogklitgaard.dk.

 

 

 

One.com

Vores butik hostes af One.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation. De lagrer dine data på en sikker server bag en firewall.